logo skoleni-kurzy

HR FLEXPERT: JAK NA FIREMNI KULTURU, KTERA DODA VYSLEDKY FIRME A FLEX KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Daň z příjmů právnických osob pro rok 2024 - 1. VOX a.s.
Na semináři si prohloubíte znalosti o dani z příjmů právnických osob a seznámíte se s aktuální podobou daně i očekávanými změnami, pokud budou v době konání semináře známé. Současně budete mít dostatečný prostor pro diskuzi, řešení konkrétních dotazů a příležitost k výměně zkušeností.

^

 

 

HR FLEXPERT: JAK NA FIREMNI KULTURU, KTERA DODA VYSLEDKY FIRME A FLEX KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • Účetní výkazy pro manažery jako podklad pro manažerské rozhodováníFinancial Statements for Managers as a Basis for Managerial Decision-makingPodrobnosti
  • Jak propojit generace ke spolupráci a vzájemnému porozuměníHow to connect generations for cooperation and mutual understandingPodrobnosti
  • Motivace zaměstnanců aneb jak zvýšit angažovanost vašich zaměstnancůMotivate your employees and increase your employees engagementPodrobnosti
  • Prodejní firemní stránky bez programování Sales company website without programmingPodrobnosti
  • LinkedIn jako výkonný nástroj pro osobní branding a získávání zákazníků LinkedIn as a powerful tool for personal branding and customer acquisitionPodrobnosti


HR FLEXpert: jak na firemní kulturu, která dodá výsledky firmě a flexibilitu lidem - best Practise seminář se Zdenkou Studenou, zakladatelkou FLEXJOBS.CZ s 15letou praxí v HR (BEST PRACTICE)
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

HR FLEXpert: jak na firemní kulturu, která dodá výsledky firmě a flexibilitu lidem - best Practise seminář se Zdenkou Studenou, zakladatelkou FLEXJOBS.CZ s 15letou praxí v HR (BEST PRACTICE)

Tento praktický workshop vám dá návod, jak zavádět nebo případně zefektivnit flexibilitu práce ve vaší firmě. Kurz je určen: všem HR manažerům, kteří chtějí nabízet flexibilní pracovní prostředí a zvyšovat diverzitu na pracovišti všem HR manažerům, kteří chtějí vytvořit atraktivní nabídku pro high potentials všem manažerům, kteří chtějí být efektivní v řízení práce a zdrojů všem, kdo chtějí budovat pracovní prostředí budoucnosti firmám, jejichž motorem je inovace a otevřenost spolupráci Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás: Chcete zavádět home office, částečné úvazky nebo jinou formu flexibility a nevíte jak na to? Nedaří se vám přesvědčit vedení vaší firmy? Dozvíte se, jak flexibilní práci uchopit tak, aby právě vaší firmě sedla. Vaše firma už flexibilitu umožňuje, ale narážíte na kritiku manažerů, že to nefunguje? Ukážeme vám, co jsou nejčastější komplikace, a doporučíme konkrétní a praktické kroky, jak s nimi pracovat. => => Získáte manuál na zavádění flexibility práce. Naučíte se definovat plán flexibility, a nastavit jej podle potřeb lidí i vedení a přesvědčit o něm top management Naučíte se flexibilitu správně komunikovat a vysvětlovat jednotlivým skupinám a zaměstnancům => => Získáte přehled o tom, co je třeba ve firmě změnit, aby flexibilita mohla fungovat kompetence - co se musíme všichni nového naučit procesy a pravidla - jak upravit způsob práce Najdete to správné místo, kde a jak začít s pilotem - jednoduše, prakticky a úspěšně.

... Zpět ke kurzu  -> HR FLEXpert: jak na firemní kulturu, která dodá výsledky firmě a flexibilitu lidem - best Practise seminář se Zdenkou Studenou, zakladatelkou FLEXJOBS.CZ s 15letou praxí v HR (BEST PRACTICE)



Top Vision

Společnost top vision působí na trhu rozvoje manažerů již od roku 2001. Naše mnohaleté zkušenosti a zázemí největší vzdělávací skupiny v České republice EDUA Group dopomohly k vytvoření ucelené nabídky tréninků, seminářů a kurzů soft i hard skills dovedností, IT kurzů a školení. Samozřejmostí je možnost připravit pro klienty akce na míru, a to naším oddělením interního vzdělávání. Společnost top vision také pořádá zajímavá fóra a konference.

Naše akce ročně navštíví 7 000 účastníků, pořádáme 16 manažerských fór a přes 650 otevřených tréninkových a seminárních dnů. Disponujeme nejširší a nezávislou sítí manažerů, expertů a lektorů v České republice. Ročně na našich otevřených a interních akcích vystoupí více než 300 osobností.

S naší širokou nabídkou a vědomostmi se rádi podělíme i s Vámi.


Top Vision

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Elasticsearch a AI pro efektivní vyhledávání v květnu 2024 - Praha 7
^